2020-04-20 08:06:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ön képes megugorni a lehetetlent is

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai Nap-Szaturnusz kvadrát miatt egy nagyobb kiadása lehet, vagy az üzleti életben kell számolnia egy partnere visszalépésével, ami jelentős anyagi kárt okoz. Ne csüggedjen, hamarosan jó híreket is kaphat!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kreativitásának köszönhetően, pénzügyeit ügyesen menedzseli, de sajnos az igazi megoldásra még nem jött rá, most csak ideiglenesen tudja bebiztosítani magát. A Nap-Szaturnusz kvadrátja nem okoz jó hangulatot önnek, és konfliktusba keveredhet a főnökével is.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akadályokba ütközik a mai nap folyamán, de nem kerüli ki azokat, és át sem lépi, hanem mindenképpen megoldja. Nyitott és őszinte hangulatban van, ami a szívét nyomja, megosztja másokkal és másokat is türelmesen végighallgat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma átlép a Kos jegyébe, ez az érvényesülés és a tetterő ideje. Ne ijedjen meg az új feladatoktól, inkább mutassa meg mire képes. Könnyen dühbe gurulhat, a Mars hatására izzik a levegő ma ön körül.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Szaturnusz fényszöge miatt korlátozva érzi magát, és éppen ez az, amit egy Oroszlán nem visel el! A munkavégzés is nehezére esik esik, főleg, ha utasítgatják a felettesei, emiatt ráadásul csorbul az önérzete.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kedvezőtlen bolygóállás miatt feszültséggel teli a levegő. Ön is fáradtnak érzi magát. Igyekezzen elkerülni a konfliktusokat, alkalmazkodjon a körülményekhez, és ha teheti kertészkedjen, így legalább kiszellőztetné kicsit a fejét!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon fontos önnek, hogy parterét elégedettnek és boldognak lássa. Mivel a Vénusz-Mars közötti fényszög még mindig hat, most könnyen partnere kedvében járhat gyengédséggel és intimitással. Romantikus estét jeleznek a bolygók!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár jókedvűen ébred, problémák adódnak a nap folyamán. Igyekezzen azokat megoldani, és minél nagyvonalúbban viselkedni. Ne olvassa folyton a másik fejére a hibáit!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hajlamos rá, hogy ma utasításokkal fejezze ki a kéréseit, pedig példamutatással egyszerűbben is elérhetné célját. Közben, ha még kritizálja is a környezetében élőket, garantáltan kudarcban lesz része.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sok türelemre, elszántságra és fegyelmezettségre lesz szüksége a mai napon. Főnökei túl sokat várnak el öntől, vagy szülei kérik nehezen teljesíthető feladatokra. Ön képes megugorni a lehetetlent is!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hatalmi harcokba bonyolódhat, amelyek azonban sok mindent megvilágítanak ön előtt. A barátaihoz fűződő viszonyát is átértékeli: van, aki közelebb kerül önhöz, másban viszont csalódnia kell.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, nem nagyon kap elismerést környezetétől. Nem baj, ön van annyira bölcs, hogy azért elvégzi a feladatait, és ha tisztában van munkája értékével, önbizalma is hamarabb visszatérhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: